Vrijdag 16 oktober

Vrijdag 16 oktober
Ineens is het zover. Het laatste weekend thuis staat voor de deur.

Ondanks dat we het benodigde bedrag nog niet bij elkaar hebben, gaan we. We kunnen niet langer meer wachten met Zjuul. Hij gaat te hard achteruit. En willen niet dat hij straks zenuwschade overhoudt omdat we de behandeling hebben moeten uitstellen vanwege geld. De crowdfunding blijft dus doorlopen om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. We vinden het super en enorm bijzonder dat we al zo’n groot deel bij elkaar hebben. Ontzettend bedankt! 

De afgelopen tijd hebben bol gestaan van dingen regelen: crowdfunding, al mijn klantjes bij een andere trimster onderbrengen(dank jullie wel, lieve collega’s), interviews met kranten, laatste informatie uitwisselen met Barcelona, verblijfplaats in Barcelona regelen/uithanden geven (Dank je, Danielle Dertien Personal Touch Travel), zorgen dat thuis alles geregeld is voor de jongens, Arno en de dieren, enz.

Maandag vertrekken Zjuul en ik, met zijn 2-en. We krijgen daar een pittige tijd. Maar alles voor een goed doel… Zjuul 2.0 zonder hoofdpijn en zonder vermoeidheid, die weer met vriendjes en speelgoed kan spelen en die weer een normaler leven kan hebben.

Blijft u ons helpen? En ons verhaal delen?Heeft u misschien nog ideeën voor acties?

One thought on “Vrijdag 16 oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch